Fru Møllers Mølleri

Fru Møllers Mølleri

Kunde og udfordring

Det hyggelige landbrug i Odder med fokus på den gode smag er en samling af gårdbutik, slagteri og restaurant. De tilbyder håndlavede varer baseret på råvarer fra eget landbrug, og råvarernes gode kvalitet prioriteres altid højt. I restauranten kan kunderne i hyggelige omgivelser nyde de bedste af sæsonens råvarer tilberedt af dygtige kokke.

 

Fru Møllers Mølleri ønskede redesign af website og webshop, så det hyggelige gårdmiljø ligeledes bliver udtrykt derigennem, og i forbindelse med den nyligt åbnede restaurant ønskede de et flot og indbydende webdesign, som udtrykker den høje kvalitet i restaurantens retter. Det nye design skal således være med til at tiltrække nye kunder.

Løsning

Hos Frontal Lab redesignede vi deres website og –shop, således den hyggelige danske atmosfære ved gården ligeledes bliver udtrykt gennem deres digitale univers samt butik. Herved tydeliggjorde vi deres visuelle identitet, så produkterne bliver vist på indbydende og korrekt vis på webshoppen. Shoppen er lettilgængelig og overskuelig, så kunderne nemt kan handle i gårdbutikken – bare hjemmefra.

 

Foruden design af Fru Møllers digitale medier redesignede vi deres logo, så det stilmæssigt er i overensstemmelse med deres identitet. Herudover designede vi tryksager såsom foldere og menukort til restauranten. Her var det vigtigt, at layoutet understøtter den høje kvalitet, som restaurantens retter har. 

 

www.frumollersmolleri.dk

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar