Vale

Vale

Kunde og udfordring

Den danske virksomhed, VALE, er eksperter indenfor sikkerhedssystemer samt risikoanalyser og –strategier. De er virksomhedernes professionelle sparringspartner i relation til sikkerhedsrådgivning fra idé til driftsoptimering, og de står dertil for sikkerhed i alt fra private boliger til lufthavne og offentlige bygninger.

 

De kom til Frontal Lab med ønsket om at skabe en identitet, som på moderne men professionelvis udtrykker deres værdier om troværdighed og integritet. Hertil ønskede de nyt logo, design af website samt forskellige tryksager, og at dette som helhed er i overensstemmelse samt udtrykker deres værdier.

Løsning

Hos Frontal Lab skabte vi gennem idéudvikling og senere en kreativ proces VALEs nye identitet. Dette indebar alt fra redesign af logo til design af website og tryksager.

 

Vi designede for VALE et moderne website, som er enkelt og let at tilgå. Det var vigtigt at sætte fokus på virksomhedens kernekompetencer, og disse kommer derfor tydeligt til udtryk på websitets forside. Herudover satte konteksten, VALE arbejder under, en række restriktioner, som designet skulle tilpasses, og dette var en vigtig del i design af layout og de informationer, som fremgår på deres website. Dette resulterede i løsninger, som både skaber overensstemmelse mellem de forskellige elementer, og som visuelt udtrykker virksomhedens værdier.

 

www.vale-psc.com

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar