Against Stigma 2017

Against Stigma 2017

Kunde og udfordring

”Together Against Stigma” er er konference, der afholdes for 8. gang d. 20-22. september 2017 i København. Den danske anti-stigma kampagne EN AF OS har i år værtsskabet for konferencen.

 

EN AF OS ønskede en opbygning af en identitet for konferencen og en signaturgrafik til både tryk og digital platform. De ønskede et enkelt og brugervenligt design, der skulle afspejle den internationale antistigmakonference. Designet skulle derfor ligeledes målrettes en bred målgruppe. 

Løsning

Hos Frontal Lab udviklede vi en enkel og indbydende identitet og dertilhørende signaturgrafik, der udstråler ro, varme og virker inkluderende og menneskelig. Især de behagelige grønne og blå farver samt havet er med til at frembringe denne følelse. Derudover understøtter vores design af logo budskabet om at nedbryde barrierer og stå sammen som et fællesskab. Grafikken er ligeledes med til at fremhæve den danske lokation for konferencen.

 

Den ny-udviklede identitet går igen på hjemmeside, i brochurer og flyers samt på merchandise til Against Stigma konferencen 2017.

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar