Real Coffee
Real Coffee

Real Coffee

Kunde og udfordring

Realcoffee.dk er Skandinaviens største producent og leverandør af Nespresso kompatible kaffekapsler. Kaffekvaliteten er altid i højsædet hos Real Coffee, der har sparet alle unødvendige omkostninger væk for at kunne give deres kunder den bedste kaffe til den bedste pris. Sortimentet består i skrivende stund af syv lækre varianter, der har fået mange rosende ord fra både kunder og anmeldere.

 

Real Coffee ønsker at udstråle professionalisme og kvalitet, hvilket vi har skabt gennem en webshop og senest ny emballage til kaffekapslerne.

Løsning

Real Coffee ville have et design der afspejlede deres kaffes kvalitet og virksomhedens professionalisme, og som kunderne ikke opfattede som et billigere alternativ, men et bedre!
 
Emballagen er blevet til en smuk lille æske med et enkelt og eksklusivt design, der yder kaffen indeni retfærdighed. Det er vigtigt for Real Coffee, at deres kaffe ser ligeså godt ud, som den smager, og at kunderne med de nye æsker får en god oplevelse, fra de åbner æsken til den sidste dråbe kaffe i koppen. 

 

På webshoppen har det været vigtigt, at designet afspejler Real Coffees kvalitet, og at kunden får en god oplevelse hele vejen igennem. Det er derfor vigtigt, at kunden får alle de informationer, de skal bruge for at foretage deres valg af kaffe. Vi har derfor prioriteret beskrivelser, anmeldelser og tests højt i opsætningen.
 
Derudover har vi gjort vores ypperste for, at kunden får den korteste vej fra beslutningen er taget, til kaffen er i maskinen. På helt præcis fire klik med musen kan du købe nye kaffekapsler, og så går der ikke længe, inden duften af frisklavet kaffe spreder sig i dit hjem.  

 

www.realcoffee.dk

Lars Mansfeld-Giese, ejer af Real Coffee, siger:

Frontal Lab er vores vigtigste medspiller i den rejse, vi hos Real Coffee har gennemført fra at være ”en god ide” til i dag at være Skandinaviens største producent og leverandør af Nespresso kompatible kaffekapsler. Designet på vores emballage og web-site er en central del af den værdi, som vi ønsker at kommunikere til vores kunder. Med Frontal Lab´s nye design af vores emballage har vi opnået et design, hvor vores kunder er stolte over at have den stående på køkkenbordet ved siden af Nespresso maskinen

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar