Pure Living Healthcare
Pure Living Healthcare
Pure Living Healthcare

Pure Living Healthcare

Kunde og udfordring

Butikskæden, Normal, der sælger helt normale varer til unormale priser i Danmark, Norge, Sverige og Holland, kontaktede os med ønsket om at differentiere sig på markedet for vat.

 

Normal ønskede et flot design til en ny serie af økologiske vat-produkter, der kunne præsentere sig pænt på badeværelset og ikke blive gemt væk i skufferne pga. et kedeligt udseende. Udfordringen bestod i at designe emballage samt komme med et engelsk navneforslag til serien, så produkterne kan forhandles i både ind- og udland.

Løsning

Hos Frontal Lab skabte vi en ny økologisk vat-serie til Normal under navnet, Pure Living Healthcare, der med sit engelske navn associerer til renhed, sundhed og livsstil. Tanken bag det nye design var at ramme forbrugeren, som ønsker at have produkterne til at stå fremme på badeværelset, fordi de er flotte.

Stilen er holdt i et metal-look med mønstre i forskellige farver, så der er til enhver smag. Logoet på emballagerne er skrevet med en moderne og elegant font, der giver navnet et eksklusivt udtryk. På produkterne vil logoet træde i baggrunden for at give plads til selve produktnavnet, fx Cotton Pads, så kunden kan se forskel på de forskellige typer af vat.

Den nye økologiske serie består af både renseservietter, vatpinde og vatrondeller. Emballagen til vatrondeller og -pinde er lavet i hard-packaging, så der er mulighed for genopfyldning. Med vores endelige design imødekom vi herved Normals ønske om at differentiere sig med en serie, der skaber opmærksomhed i kædens butikker.

 

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar