Thise & Ko
Thise & Ko

Thise & Ko

Kunde og udfordring

Thise er normalt kendt for deres mælkeprodukter, men er i dag også producent af økologisk oksekød under brandnavnet, Thise & Ko. Thise & Ko er et initiativ fra leverandørerne til Thise Mejeri, og kødet stammer fra dyr, som er født hos Thise landmænd.

Thise & Kos emballagedesign skulle opdateres, da konceptet ikke længere var i Änglemark serien, men nu skulle have sin egen identitet.
Thise & Ko ønskede et design med et eksklusivt udtryk, der også bar præg af nostalgi og enkelthed – alt sammen uden at gå på kompromis med genkendeligheden til de øvrige ferskkød-produkter fra COOP.
Vi har hos Frontal Lab haft fornøjelsen af at udvikle det visuelle udtryk for Thise & Kos logo og emballagedesign og skabe deres nye identitet.

 

Løsning

Vores design til Thise & Ko læner sig op ad de øvrige serier med fersk kød hos COOP, og har herved genkendelighed. Designet udstråler derudover "kvalitetsprodukt", hvilket ligeledes var et ønske fra COOP, da kødet fra Thise & Ko er økologisk og af eksklusiv kvalitet.  

Ved at benytte et foto af fritgående, græssende køer fra Thise indikerer emballagen, at kødet stammer fra dyr, der er blevet behandlet godt, hvilket underbygger det økologiske aspekt overfor forbrugeren, og understreger, at dyrevelfærden er i højsædet hos Thise landmændene. 

Fotoets primære farve er grøn fra græs og træer, hvilket gør tekst og grafik let at afkode. Endvidere har vi udviklet et ikon til emballagen, der forestiller en silhuet af et ko-hoved, som skal fungere som en del af Thise & Ko logoet og være en cementering af, at de er forhandlere af oksekød. 
 

 

 

 

 

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar