Madværkstedet

Madværkstedet

Kunde og udfordring

Med stor erfaring indenfor sund mad og livsstil ønskede diætist, Anika Karlsen Thor, Struerskolen samt Kursus Center Struer at lave en kogebog, som samler alle deres favoritopskrifter. Med fokus på sundhed skulle kogebogen dermed samle opskrifter på nemme og sunde hverdagsretter fulde af smag.

 

Bogen skulle både fungere som undervisningsmateriale på madværkstederne samt sælges til deres kursister og offentligheden. Det var vigtigt, at kogebogen var overskuelig og tiltalende for en målgruppe, som ikke er vant til at lave mad, og det var derfor vigtigt at skabe en kogebog, som gav kunderne lyst til at give sig i kast med de mange lækre opskrifter.

Løsning

For at skabe en gennemarbejdet kogebog udviklede vi i samarbejde med Anika Karlsen Thor bogens form. Herudover skabte vi et gennemført design gennem en idéudviklingsproces med fokus på bogens struktur og overskuelighed og samtidig med fokus på et indbydende layout. Vi skabte et overskueligt og flot design gennem bogens stil og tone, hvor især en hjemlig atmosfære udtrykkes.

 

For at gøre bogen lettilgængelig og overskuelig for forbrugerne illustreres det med ikoner, hvor mange kalorier retterne indeholder, hvor mange portioner hver ret giver, næringsindhold samt en række gode råd og tips.

 

I bogen er der gennemgående flotte og inspirerende billeder, hvorigennem den hjemlige stil udtrykkes, og som inspirerer kunderne til at give sig i kast med de mange lækre opskrifter.

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar