Orkla

Orkla

Kunde og udfordring

Orkla Foods Danmark udvikler, producerer og markedsfører mærkevarer fra en lang række kendte danske madproducenter. Deres ekspertise består i, at de kender de danske forbrugere og deres madvaner, men på trods af at langt de fleste af deres produkter er danske, har de også mange nye spændende produkter fra det internationale køkken.

 

De ønskede fra Orkla Foods udarbejdelse af design til deres messestand på Foodexpo, hvortil der skulle designes en lang række forskellige tryksager. Det var derfor vigtigt, at designet var i overensstemmelse med stil og tone til messen, men at det samtidig var tilpasset deres egen designlinje. I samarbejde med SMAGSLØG ønskede de desuden design af brochurer indeholdende madopskrifter til morgen, middag og aften.

Løsning

Hos Frontal Lab stod vi bag designet af messestanden samt opsætning af denne, hvor det hele var nøje gennemtænkt ned i mindste detalje. Dertil udarbejdede vi en lang række tryksager i alt fra visitkort til brochurer alt sammen som en del af massestanden.

 

Til temaet; morgen, middag og aften designede vi til hver kategori brochurer indeholdende forskellige inspirerende madopskrifter. Brochurene har et overskueligt layout med flotte og indbydende billeder af forskellige råvarer og retter. Til opskrifterne bliver det ligeledes tydeliggjort, hvilke produkter fra Orklas kunder der indgår i opskrifterne.

 

Vi designede et overskueligt og flot layout til messestanden, og de dertilhørende tryksager, gennem store flotte madbilleder for på den måde at skabe den rette stemning. Herudover var der gennemgående sort/hvid stemningsbilleder i overensstemmelse med Orklas designlinje. Dette resulterede i en flot messestand, som var i perfekt overensstemmelse med Orkla Foods identitet og værdier.

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar