Lam fra den Grønne Ø
Lam fra den Grønne Ø

Lam fra den Grønne Ø

Kunde og udfordring

Hilton Food Group er en dynamisk virksomhed med et stærkt omdømme, hvad angår kvalitet og innovation inden for fødevareindustrien i store dele af Europa og Australien. Virksomheden er kendt for sin unikke kødkvalitet og begyndte sine aktiviteter i Danmark i 2011 under navnet, Hilton Foods Danmark, med det formål at forsyne Coops butikker med pakket kød.

Vores udfordring bestod i at designe etiketter samt komme med et navneforslag til en ny serie af produkter særligt velegnet til grillen. Serien skulle inddeles i to overordnede kategorier; ferske pølser og burgere.
Hilton Foods Danmark ønskede et design, som i stil og tone udtrykte eksklusivitet for at understrege kødets kvalitet og klasse.

Løsning

Hos Frontal Lab skabte vi et råt og eksklusivt univers under navnet, Coop Signature. Med navnet signalerer Coop, at de har udviklet et kvalitetsprodukt, som de er stolte af, og derfor gerne vil lægge navn til.

Stilen er et sort/hvidt look, med sølvelementer der spiller perfekt op mod den mørke grundfarve, som er gennemgående i Coop Signature-sortimentet. På emballagen har vi anvendt stemningsfotos af enten kvæg, grise eller danske landskaber, i samspil med nøje udvalgte skrifttyper som er både enkle, moderne og finurlige i udtrykket.

Med vores endelige etikettedesign imødekom vi præcis det eksklusive og dekadente udtryk, der var ønsket fra Hilton Foods Danmark.

Oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar