Skip to main content

Webdesign og webudvikling

Mange designs kommer i dag aldrig ned på papir eller andet analogt medie. I stedet lever mange designs sit liv på digitale platforme – fra websites og apps til præsentationer og demoer.

Hos Frontal Lab hjælper vi dig fra start til slut, uanset om det er din nuværende hjemmeside, der trænger til en overhaling, eller om du starter fra bunden. Vi leverer webdesigns af høj kvalitet baseret på markedsledende CMS-systemer, så du selv kan redigere indhold og billeder på dit website efterfølgende.

Digitalt design med brugeren i centrum

I webudviklingen har vi fokus på UX; brugervenlighed og brugeroplevelse. Webdesignet skal være logisk opbygget med fængende indhold, der inviterer brugeren til at gå på opdagelse og navigere rundt på dit website. Vores mål er at lede brugeren længere end til fordøren og indfri dine konverteringsmål.

Brugeroplevelsen afhænger i høj grad af målgruppen og branchen, du befinder dig i. Derfor er vores opgave at indfri de forventninger, der ligger heri. Vores webdesigns beror sig altid på en grundig dialog med vores kunder, hvor vi kortlægger forretningsmål, behov og målgrupper. Herefter starter den indledende fase, hvor vi udvikler strukturen for dit websites og udkast til webdesign, inden vi påbegynder opsætningen.

Vi udvikler webdesigns til brancher fordelt over en bred vifte. Du kan derfor trygt lade dig guide af vores team, som sikkert fører dig og din virksomhed i mål!

Helstøbte webløsninger

Et godt webdesign kan ikke stå alene – et vedkommende sprog og fængende indhold er en lige så væsentlig del af helhedsoplevelsen foruden den tekniske del, såsom at sørge for at dit website har en grundlæggende SEO-opsætning og er responsivt. Et responsivt webdesign betyder, at din hjemmeside tilpasser sig forskellige devices, så brugeroplevelsen er i top, uanset om du tilgår siden fra en computer, iPad eller telefon.

Med et stærkt hold af udviklere, grafikere, tekstforfattere og markedsføringsspecialister i ryggen er du garanteret en løsning, der tager højde for både den visuelle og tekniske del. Derudover er du sikker på at få en løsning, som du selv nemt og overskueligt kan navigere i efterfølgende.

Udover at dit webdesign skal tiltrække nye og eksisterende kunder, er det også vigtigt, at du selv føler dig tryg ved et design, du nemt kan tilrette og redigere. På den måde får du en gennemsigtig webløsning, der er fremtidssikret. Du skal altså ikke være nervøs, hvis dit behov ændrer sig undervejs.

webdesign webløsning hjemmeside design

Webshops

En stor del af vores webløsninger er webstores, hvor et indbydende design skal lokke varerne i indkøbskurven samtidig med, at webshoppens content opfylder de omfattende krav til SEO-optimering og andre redskaber til at skabe leads til siden – og naturligvis også konvertering af disse leads til et salg. Du kan læse mere om vores e-commerce-løsninger her.