Hvem er Frontal Lab?

Frontal Lab er en samling af kreative og fagligt stærke mennesker, som har ét mål, når vi går på arbejde: Vi vil bistå jer med at få skabt størst mulig effekt af de ressourcer, I investerer i branding, markedsføring og kommunikation.

Sådan har det været siden 2007. Og det er også det, vi vil være kendt for i fremtiden.

Vi er spredt over både faglige kompetencer, alder og interesser, og derfor får du løsninger, som er tænkt hele vejen rundt. Vi ser ikke så meget på, om opgaven er stor eller lille.
Det vigtige for os er at levere den rigtige løsning, som kan blive grundlaget for et godt samarbejde.

Bag Frontal Lab står Tina Tolstrup, som med omhu har samlet et hold omkring sig, som brænder for at tage jer med på rejsen fra tanke over handling til effekt.

Til gengæld er kreativiteten garant for, at du får en løsning, som ingen andre har, og som passer perfekt til dig – uanset størrelsen på din virksomhed.

Kunderne

Hos Frontal Lab handler det om at skabe værdi og effekt for jer. Jeres varer skal i kurven, hvad enten vejen dertil går over vores kernekompetence indenfor detailmarketing eller via digitale kampagner.

Vi er stolte af at kunne sige, at de fleste kunder er med os gennem lang tid.

Måske fordi vi samtidig med vores stærke løsninger også er uhøjtidelige, ordentlige og punktlige?

Vi tror på, at kreative løsninger og har respekt for deadlines og budgetter – og at vi kan fungere rigtig godt sammen med kunden!

Vi har til huse i et skønt baghus i Aarhus C. Det er en tidligere systue og et kunstnerværksted, som er omdannet til de kreative rammer, som vi nyder at invitere kunder og leverandører til.

 

“Vi tror på kreative løsninger og har stor respekt for kundens budget og deadlines.”

Bæredygtighed

Bæredygtighed er et centralt begreb for alle virksomheder – og det gælder også Frontal Lab.

Bæredygtighed er på alle måder en integreret del i alle kundeløsninger, der ser dagens lys hos Frontal Lab. Det gælder ikke mindst, når vi udvikler emballager. Moderne emballageløsninger skal ikke alene være smukt udført, kunne beskytte varerne optimalt, så madspild undgås og være velegnede til transport – de skal også tage højde for miljøet på alle måder. Vi indtænker derfor bæredygtighed, når vi skaber løsninger. Hvordan kan vi reducere materialeforbruget? Kan emballagerne udføres i et andet materiale, der er bedre for miljøet, både når det produceres, genanvendes eller bortskaffes?

Internt fokuserer vi på et ordentligt arbejdsmiljø og får svesken på disken, hvis der er noget, der skal håndteres. Vi har også fokus på vores egen miljøpåvirkning og praktiserer for eksempel en affaldssortering, der går længere, end de gældende regler tilsiger.


Vores navn

Navnet? Ja, Frontal Lab handler både om, at frontallappen i vores hjerne er der, hvor vi bliver opmærksomme og kommer op på mærkerne.

Det handler ydermere om, at vi ikke er bange for at sige, hvad vi mener – på en ordentlig måde – så vi sammen kan få de bedste resultater ud af vort laboratorium!

Fredensgade 28 B, 8000 Aarhus C
Tlf.: 87 30 30 33
mail@frontallab.dk

Følg os: