Skip to main content

Hvem er Frontal Lab?

VÆRDISÆT | KUNDEFOKUS – KVALITET – TILLID

Frontal Lab er en samling af kreative og fagligt stærke mennesker, som har ét mål, når vi går på arbejde: Vi vil bistå jer med at få skabt størst mulig effekt af de ressourcer, I investerer i branding, markedsføring og kommunikation.

Sådan har det været siden 2007. Og det er også det, vi vil være kendt for i fremtiden.

Vi er spredt over både faglige kompetencer, alder og interesser, og derfor får du løsninger, som er tænkt hele vejen rundt.

Vi ser ikke så meget på, om opgaven er stor eller lille. Det vigtige for os er at levere den rigtige løsning, som kan blive grundlaget for et godt samarbejde.

Bag Frontal Lab står Tina Tolstrup, som med omhu har samlet et hold omkring sig, der brænder for at tage jer med på rejsen fra tanke over handling til effekt.

Kreativiteten er garant for, at du får en løsning, som ingen andre har, og som passer perfekt til dig – uanset størrelsen på din virksomhed.

frontal lab om

Vores navn

Navnet? Ja, frontallappen er det primære område i hjernen, hvor vores opmærksomhed ligger og beslutninger tages.

I over 15 år har vi haft fornøjelsen af at udfordre denne del, sætte opfindsomheden på prøve og skabt innovative løsninger sammen med vores kunder i vores kreative laboratorium på Fredensgade i Aarhus.

Kunderne

Hos Frontal Lab handler det om at skabe værdi og effekt for jer. Jeres varer skal i kurven, hvad enten vejen dertil går over vores kernekompetence indenfor detailmarketing eller via digitale kampagner.

Vi er stolte af at kunne sige, at de fleste kunder er med os gennem lang tid.
Måske fordi vi samtidig med vores stærke løsninger også er uhøjtidelige, ordentlige og punktlige?

Vi tror på, at kreative løsninger og har respekt for deadlines og budgetter – og at vi kan fungere rigtig godt sammen med kunden!

Vi har til huse i et hyggeligt baghus i Aarhus C. Det er en tidligere systue og et kunstnerværksted, der er omdannet til de kreative rammer, som vi nyder at invitere kunder og leverandører til.

frontal lab om
frontal lab medarbejdere