Skip to main content

Sociale medier

Mangler du hjælp til at tackle de sociale medier? Vi rådgiver og eksekverer på tværs af medier og tager gerne en snak om, hvordan i bedst muligt navigerer i de forskellige muligheder.

Sociale medier fylder mere og mere i vores hverdag og er efterhånden uundgåeligt, når vi snakker markedsføring. Der bruges i gennemsnit 147 minutter om dagligt på sociale medier – det betyder, at du har 147 minutter hver dag til at indfange dine kunders interesse på deres foretrukne sociale medie platform.

Vi hjælper dig sikkert i mål

Som bureau kan vi hjælpe med at løfte markedsføringen til et højere niveau – det kan være alt fra den overordnede strategi til månedligt vedligehold eller målrettede kampagner. Om det er visuel identitet, tone of voice, grafisk materiale, some-tekster, kampagneidéer eller annoncering, så har vi ekspertisen til at få dig i mål. Alt efter behov kan vi skræddersy en løsning, der passer til dit behov.

Måden vi gør det på er simpel. Først udvikles strategien for at sikre, at mål og midler går hånd i hånd. Herefter følger en analyse af marked og konkurrenter samt målgruppen, som ligger grobund for næste fase – eksekveringen. Vi er løbende i dialog, udveksler idéer og input til optimering. Sammen skaber vi de bedste resultater, så i får mest muligt ud af det budget, i har til rådighed.