Skip to main content

Aarhus Rosen

– Identitet, webdesign, flyers, gavekort m.m.

TANKE

Aarhus Rosen er en unik rose, som doneres til bl.a. institutioner og offentlige pladser i Aarhus Kommune til at forskønne udemiljøet.  

Aarhus Rosen bygger på mange års arbejde via den erfarne roseforædler, Rosa Eskelund. Rosen er et resultat af flere tusinde krydsbestøvninger af haveroser, spottet blandt 500-600 andre små udvalgte rosenplanter og efterfølgende testet ift. dyrkning, vind og vejr.

Frontal Labs opgave har i den forbindelse været at gøre det muligt at ansøge om donationer af rosen. I dette ligger både udarbejdelse af visuel identitet herunder logo og grafisk stil samt udarbejdelse af webdesign med dertilhørende implementering.

HANDLING

I forbindelse med den visuelle identitet har vi udarbejdet et logo, hvor formen er en tydelig reference til det Aarhusianske våbenskjold. I centrum af våbenskjoldet er Aarhus Rosen gengivet i en let stregtegning. 

De sarte farver i logoet går igen i webdesignet, som afspejler Aarhus Rosens lyse nuancer. På selve websitet har vores fokus været at skabe en blød balance mellem funktion og historiefortælling. 

Aarhus Rosen har et hold af dedikerede folk i ryggen, og er udvalgt helt særligt til at forskønne byen. Dette vil vi gerne fortælle samtidig med, at vi har gjort det let og overskueligt for ansøgere at søge om donationer af rosen.

EFFEKT

Aarhus Rosen fik sit navn under Aarhus festuge 2023, da borgmester, Jacob Bundsgaard, døbte rosen og selveste Hendes Majestæt Dronningen navngav Aarhus rosen. I den forbindelse have vi æren af at designe et gavekort, som Dronningen fik tildelt til at forskønne haven i Marselisborg.

Et ganske særligt projekt, som har været spændende at få lov til at hjælpe med at få til at spire.

Læs mere her på aarhusrosen.dk.

Aarhus rosen logo visuel identitet
Aarhus rosen webdesign grafisk design