Skip to main content

Aarhus United

– Fra tanke til effekt

TANKE

AARHUS UNITED er Aarhus bedste kvindelige håndboldhold med base i Djurslandsbank Arena. Klubben har eksisteret siden 2017 med det formål at skabe et kvindeligt elitehåndboldhold i Aarhus og i tilknytning til dét et hold for de bedste U19-spillere – så byens største talenter har muligheden for en samlet platform tæt på elitemiljøet og sammen med deres kammerater.

AARHUS UNITED søgte rådgivning og sparring vedrørende deres brandidentitet samt initiativer til at øge deres kendskabsgrad – da det ikke blot er deres håndboldhold, som skal være på eliteplan, men også deres kommunikation til fans og sponsorer.

HANDLING

Frontal Lab har aktivt bidraget til at etablere genkendelighed for AARHUS UNITED ved at implementere den samme lyseblå farve, typografi og logo. Dette dominerer ikke blot deres holdtrøjer, men også sociale medier og trykte materialer. Frontal Lab har rådgivet klubben om brandidentitet og strategier, og dette er blevet eksekveret gennem grafiske elementer til sociale medier, samt trykte materialer som salgskataloger, foldere og kampbannere for erhvervspartnere.

EFFEKT

Resultatet af samarbejdet er en veldefineret brandidentitet for AARHUS UNITED, der gør dem genkendelige på tværs af alle platforme og styrker deres synlighed i Aarhus bybillede, erhvervsforum og på scoretavlen!

Læs mere om Aarhus United her

håndbold kvindelig håndboldhold banner håndboldspillere
Aarhus United er blevet rådgivet af Frontal Lab angående deres brandidentitet, strategier, grafiske elementer og sociale medier.
håndbold kvindelig håndboldhold banner