Skip to main content

Au2mate

– Fra tanke til effekt

TANKE

Virksomheden Au2mate i Silkeborg leverer højtspecialiseret software til styring af avancerede produktionsanlæg i eksempelvis mejerier, Food & drink, medicinalindustrien og pet-food.

Gennem mange år har Au2mate oparbejdet en solid position som leverandør til en række kernebrancher, og den arbejder internationalt med kontorer i Dubai, Storbritannien, Norge og Sverige – ud over hovedkontoret i Danmark – og en stigende del af aktiviteterne foregår i netop udlandet.

Au2mate bad Frontal Lab om hjælp med at tilpasse identiteten til denne virkelighed, og ud over tilpasning af den generelle identitet har vi udviklet en ny hjemmeside, som kan matche de behov, virksomheden og dens kunder har – også for mobil adgang.

HANDLING

Vi udviklede en ny hjemmeside baseret på et af markedets førende CMS-systemer, således at Au2mate selv kan varetage den løbende vedligehold, med den nødvendige grafiske og strukturelle support fra Frontal Lab.

Hjemmesiden afspejler Au2mates situation og markedsposition; den har fem sproglag, indholdet er fagligt stærkt, og der er mange gode cases, som beskriver Au2mates aktiviteter. Desuden er der en uddybet kontaktfunktion, således at eksisterende og potentielle kunder nemt kan finde den rette indgang til firmaet. Et særligt område er reserveret til Au2mates uddannelsesfunktion, Academy, hvor der deles ud af specialiseret viden.

Vi har tilpasset det nye website til såvel computer som mobile enheder. Over 50 % af al webtrafik foregår i dag mobilt, og det er afgørende, at en hjemmeside ubesværet kan tilgås fra smartphones og tablets, også selv om struktur og indhold er komplekst.

Desuden er teksten gennemskrevet og tilpasset, så stil matcher indhold.

EFFEKT

Au2mate har fået revideret sin hjemmeside, så den i dag matcher virksomhedens profil som en højtspecialiseret og professionel leverandør af komplekse løsninger. Resultatet er en klar kommunikation og en enklere tilgang til virksomheden for kunder, potentielle kunder og andre målgrupper.


Au2mate, hjemmeside