Skip to main content

Buketkort

– Fra tanke til effekt

TANKE

Buketkort er i bogstavligste forstand et spirende grønt start-up og præsenterer en helt ny måde at give blomster på. For både virksomheder og private. I stedet for den traditionelle buket fra supermarkedet eller blomsterhandleren, der ofte kommer med en tung klimabagage, kan du nu give et Buketkort.

Buketkortet glæder hele tre gange; som billede, i ord og i flor. Det består af et kvalitetskort med en smuk dansk sommerbuket udenpå, et kort til en personlig og håndskrevet hilsen indeni samt et miks af økologiske danske blomsterfrø. Og inden længe kan modtageren høste sin egen buket magen til den på forsiden af kortet.

HANDLING

Buketkort henvendte sig med ønsket om at få en webshop, da dette er deres primære salgskanal. Ønsket var, at webshoppen skulle indkapsle virksomhedens brandværdi og mission samt præsentere de smukke kort på en overskuelig og enkel vis.  

Frontal Lab har stået for udarbejdelse og design af Buketkort.dk. Vi har lagt vægt på at videreføre det æstetiske udtryk på kortene med fokus på enkelhed, organiske former og udvalgte grafiske virkemidler.  

EFFEKT

Hjemmesiden www.buketkort.dk tiltrækker betydelig opmærksomhed. Der er fint bestillingsflow fra besøgende på siden, der i øvrigt er integreret med Instagramprofilen Buketkort, som løbende trækker trafik med deres æstetiske billeder. 

Læs mere om buketkort her

Buketkort samarbejde med Frontallab webdesign, webudvikling og brand identitet
håndbold kvindelig håndboldhold banner