Skip to main content
Frontal Lab

Et reklamebureu i hjertet af Aarhus

Vi gør det på jydsk

Reklamebureauret, Frontal Lab, har eksisteret siden 2007, og består af en flok vaskeægte jyder. Hos os får du, hvad du ser. Vi gør et stort nummer ud af at levere høj faglighed og fleksibilitet i opgaveløsningen, og respekt for deadlines er her en selvfølge.

Vores mål er at hjælpe dig videre med din succes, og vi lytter til dine behov, så vi sammen opnår det bedste resultat. For os er kreativitet ikke en undskyldning for ikke at have orden i tingene. Til gengæld er kreativiteten garant for, at du får en løsning, som ingen andre har, og som passer perfekt til dig – uanset størrelsen på din virksomhed.

Kan vi hjælpe dig?

Giv os et ring og lad os tage en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Tlf.: 87303033
Vi gør det på jydsk

Vi har hjemme i Aarhus’ vel nok hyggeligste baggård – lige midt i byen og lige midt på Fredensgade i nærheden af både Regnbuen, Åen og Strøget. Vi bor i det røde hus, som gennem tiden har rummet lidt af hvert.

Kreativiteten har løbet som en rød tråd gennem bygningens historie, og her har både boet kunstmalere, grafikere og musikere – og huset genlyder stadig af og til af trompettoner og sang.