Om Frontal Lab

 

Reklamebureauret, Frontal Lab, har eksisteret siden 2007, og består af en flok vaskeægte jyder. Hos os får du, hvad du ser. Vi gør et stort nummer ud af at levere høj faglighed og fleksibilitet i opgaveløsningen, og respekt for deadlines er her en selvfølge. Vores mål er at hjælpe dig videre med din succes, og vi lytter til dine behov, så vi sammen opnår det bedste resultat. For os er kreativitet ikke en undskyldning for ikke at have orden i tingene. Til gengæld er kreativiteten garant for, at du får en løsning, som ingen andre har, og som passer perfekt til dig – uanset størrelsen på din virksomhed.

 

Vi har mange års erfaring med emballagedesign, særligt inden for fødevarebranchen. Derudover arbejder vi med tryksager, online design, visuelle identiteter, konceptudvikling, branding og meget andet. Vi består blandt andet af kommunikationskonsulenter, multimediedesignere, mediegrafikere og art directors, som tilsammen arbejder på at opnå det bedste resultat.

 

Frontal Lab er en del af kommunikationshuset, F28, hvor fire virksomheder bor under ét tag. I F28 kræser vi hver især for vores egne kunder og samarbejder på kryds og tværs, når opgaven kræver lidt ekstra. Sammen har vi stor bredde i kompetencer og branche-erfaringer, og ved at mikse viden og netværk kan vi tilbyde vores kunder kreativ og skræddersyet kommunikation. Vi har skabt et hus, som sprudler af idéer, viden og kreativitet, og hvor hverdagen lever op til målet; at smitte hinanden med intelligens og erfaring til gavn for kunderne i F28.

 

Vi har hjemme i Aarhus’ vel nok hyggeligste baggård - lige midt i byen og lige midt på Fredensgade i nærheden af både Regnbuen, Åen og Strøget. Vi bor i det røde hus, som gennem tiden har rummet lidt af hvert. Kreativiteten har løbet som en rød tråd gennem bygningens historie, og her har både boet kunstmalere, grafikere og musikere – og huset genlyder stadig af og til af trompettoner og sang.

 

Tina Tolstrup

Tina Tolstrup

Indehaver / Kontaktchef

E-mail: tina@frontallab.dk


 

Maja Skjødt Jørgensen Maja Skjødt Jørgensen 

Multimediedesigner / Mediegrafiker

E-mail: maja@frontallab.dk


 

Annika Helene Holst Annika Helene Holst

Grafisk designer

E-mail: annika@frontallab.dk


 

Karen Kjær

Maria Laulund Lynghus

Multimediedesigner / PBA i Design & Business

E-mail: maria@frontallab.dk

 


 

Tine Bagge Lautrup

Mark Christensen

Mediegrafiker / Multimediedesigner

E-mail: mark@frontallab.dk

 


 

Maria Laulund Lynghus

Tine Bagge Lautrup

Art Director

E-mail: tine@frontallab.dk

 


 

Mark Christensen

Alexander Hauge

Mediegrafikerelev

E-mail: alexander@frontallab.dk

 


 

Mark Christensen

Gritt Nørgaard

Administrationschef

E-mail: gritt@frontallab.dk