Skip to main content

PLUS A/S kampagne

– PLUS designer & Heine

TANKE

PLUS A/S er et dansk firma kendt for sit danske design inden for haveindretning og udemiljø. Gennem de sidste 75 år har virksomheden leveret unikke løsninger til deres kunder, hvilket gør PLUS til en markant markedsleder i Skandinavien.

Med PLUS’ design kan kunderne føre inderummet sammen med uderummet og skabe smukke rammer for deres udeliv.

PLUS A/S kom til os med ønsket om hjælp til at få beskrevet værdier og mål gennem en kernefortælling, og for at få lagt en ny kommunikationsstrategi som skulle afspejle virksomhedens mangeårige historie samt værdier og visioner for fremtiden.
Gennem en omfattende dialog nåede vi frem til indholdet i en kernefortælling og kommunikationsstrategi og en effektfuld måde at formidle disse på.

Sideløbende har vi udviklet kampagne med tilhørende fortælling/maskot til lancering af PLUS’ satsning på et digitalt designværktøj, som retailere og kunder selv kan anvende.

HANDLING

Hos Frontal Lab har vi udarbejdet en ny kernefortælling for PLUS A/S, som har fokus på virksomhedens historie, design og komplette løsninger til udemiljøet.

Denne kernefortælling er bl.a. omdannet til en lille bog, som kan tilgås på PLUS’ hjemmeside. Bogen er suppleret med roll-ups med plancher og skitser, diverse gimmicks og andet, der er brugt såvel internt som eksternt.

Internt er bogen blevet en lille bibel, der holder medarbejderne fast på den røde tråd, hvis der er brug for lige at huske, hvorfor man gør som man gør.

Kernefortællingen er yderligere foldet ud i en ny kommunikationsstrategi og lavet i et grafisk og letforståeligt univers, hvor PLUS’ stil og tone går hånd i hånd.

Kampagnen for det digitale designværktøj har resulteret i figuren ’Heine’, der driver budskabet på flere kommunikationskanaler.

EFFEKT

PLUS A/S har med kernefortællingen fået et vigtigt redskab til ikke mindst internt at holde fast i de værdier og holdninger, der skal drive alle medarbejdere i deres arbejde med at drive salg, betjene kunder og levere varer. Bogen er et aktivt redskab i det daglige liv.

Heine er ude at løbe på flere platforme, og hjælper kunder på vej i valget af nyt hegn.


    PLUS A/S