Skip to main content

Real Coffee

Fra tanke til effekt

TANKE

Realcoffee.dk er Skandinaviens største producent og leverandør af Nespresso kompatible kaffekapsler. Kaffekvaliteten er altid i højsædet hos Real Coffee, der har sparet alle unødvendige omkostninger væk for at kunne give deres kunder den bedste kaffe til den bedste pris. Sortimentet består af en række lækre varianter, som har fået mange rosende ord fra både kunder og anmeldere.

Opgaven for os var at skabe en designlinje, som kunne opfylde Real Coffees ønsker om at udstråle professionalisme og kvalitet. Vi har tilført virksomheden dette gennem en webshop og emballagedesigns til kaffekapslerne.

HANDLING

Real Coffee ville have et design, der afspejlede deres kaffes kvalitet og virksomhedens professionalisme, og som kunderne ikke opfattede som et billigere alternativ, men et bedre!

Vi har skabt en emballage, der er formet som en smuk lille æske med et enkelt og eksklusivt design, der yder kaffen indeni retfærdighed. Det er vigtigt for Real Coffee, at deres kaffe ser ligeså godt ud, som den smager, og at kunderne med æskerne får en god oplevelse, fra de åbner æsken og til den sidste dråbe kaffe i koppen.

På webshoppen har det været vigtigt, at designet afspejler Real Coffees kvalitet, og at kunden får en god oplevelse hele vejen igennem. Det er derfor vigtigt, at kunden får alle de informationer, de skal bruge for at foretage deres valg af kaffe. Vi har derfor prioriteret beskrivelser, anmeldelser og tests højt i opsætningen.

Derudover har vi gjort vores ypperste for, at kunden får den korteste vej fra beslutningen er taget, til kaffen er i maskinen. På helt præcis fire klik med musen kan du købe nye kaffekapsler, og så går der ikke længe, inden duften af frisklavet kaffe spreder sig i dit hjem. 

EFFEKT

Et markant og indbydende design har været en absolut faktor i den stærke udvikling, som Real Coffee er i færd med. Websalget stiger betydeligt, med tilgang af mange loyale kunder der genkøber hyppigt via abonnement.

Real Coffee er i kraftig vækst med blandt andet USA som et hastigt voksende marked, samt Amazon som en vigtig kanal for salget.


Lars Mansfeld Giese, Adm. direktør Real Coffee

”Frontal Lab er vores vigtigste medspiller i den rejse, vi hos Real Coffee har gennemført fra at være ”en god idé” til i dag at være Skandinaviens største producent og leverandør af Nespresso kompatible kaffekapsler. Designet på vores emballage og website er en central del af den værdi, som vi ønsker at kommunikere til vores kunder. Med Frontal Labs nye design af vores emballage har vi opnået et design, hvor vores kunder er stolte over at have den stående på køkkenbordet ved siden af Nespresso maskinen”