Skip to main content

Store-Pit

– Fra tanke til effekt

TANKE

Store-Pit er et webshoplagerhotel, der assisterer mange eCommerce-brands gennem hele deres værdikæde – fra lager, ordrebehandling og distribution til e-marketing og salgsstøtte.

Store-Pit kom til os som en startup virksomhed og havde brug for hjælp til flere arbejdsopgaver, som de ikke selv havde erfaring inden for. På samme måde som Store-Pit hjælper andre virksomheder med opgaver uden for deres ekspertise, tog vi hånd om Store-Pits brandidentitet, kommunikation, grafik og hjemmesideopsætning, da dette er vores kernekompetencer.

HANDLING

Frontal Lab har udviklet Store-pits hjemmeside, med fokus på at informere andre B-2-B virksomheder, om hvilken værdi Store-pit kan skabe for dem. Vi har også kreeret virksomhedens logo, brandidentitet, grafiske design og annoncering. Store-Pits arbejdsprocesser er eksempelvis blevet kommunikeret gennem animationer, der beviser, at processen er simpel, men effektiv.

EFFEKT

Store-Pit har opnået et imponerende resultat, idet de servicerer 48 brands in house, sender årligt tusindvis af pakker for deres kunder og har over 100.000 varenumre på lageret.

Besøg Store-Pit her

netto smagfuld juice emballagedesign