Skip to main content

Sus Desirée, identitet & website

– Fra tanke til effekt

TANKE

Sus Desirée er praktiserende erhvervspsykolog med base i Aarhus. Hun henvendte sig til Frontal Lab for at få inspiration og hjælp til en ny hjemmeside, der kunne løfte præsentationen af den succesfulde rådgiver op på et nyt niveau.
Det var en vigtig del af briefingen, at den nye hjemmeside skulle give et nuanceret billede af Sus Desirée og matche den målgruppe, som hun henvender sig til; primært erhvervsledere, virksomheder og offentlige institutioner. 

HANDLING

Vi satte os for at skabe en ny hjemmeside, der afspejler den måde, som Sus Desirée arbejder på – systematisk og med mod, engagement og handling bag ordene. Sus Desirée er en åben, ligefrem og kontant rådgiver, og vi har skabt en hjemmeside, som med en aktiv brug af professionelle fotografier i kombination med hendes egen tekst, som vi har bearbejdet, illustrerer de kompetencer, hun besidder.

Resultatet er blevet en æstetisk stram, men alligevel meget menneskelig side, der afspejler det arbejdsområde, som Sus Desirée dækker. Siden er bygget op med blandt andet kundeudtalelser, der styrker og underbygger sidens øvrige udsagn.

EFFEKT

Hjemmesiden susdesiree.dk har vist sig som en succesfuld præsentation og kontaktskaber for Sus Desirée, der oplever stor efterspørgsel på sin rådgivning.
Effekten viser sig blandt andet i kunder, der er mere afklarede om ydelsesområdet, inden de går ind i et forløb. Hjemmesiden er klar kommunikation, der virker!

Nysgerrig? Sving forbi susdesiree.dk og kig nærmere.