Skip to main content

Trold.dk

– Fra tanke til effekt

TANKE

Tagrendetrolden er en succesfuld virksomhed, som, med base i Storkøbenhavn, nu tilbyder sin service landsdækkende; rensning af tagrender, nedløbsrør og -brønde. Indtil for nylig har Tagrendetrolden udelukkende arbejdet med professionelle kunder –  boligforeninger, virksomheder og ejendomsfirmaer – men nu tilbydes serviceydelserne også til private.

Frontal Lab blev bedt om at bidrage med forslag og idéer til virksomhedens identitet, profilering og markedsføring samt TV-reklamer, og vi har endvidere udviklet såvel digitale som off-line redskaber.

HANDLING

Frontal Lab har bistået med udvikling af virksomhedens kendte maskot, en hyggelig og arbejdsom trold, som nu har fået følgeskab af en kvindelig pendant, Tagrendetroldinden. Tanken er at lade de to matche de to segmenter, som virksomheden henvender sig til, sådan at kunderne har let ved at træffe det rigtige valg.

Trold-konceptet er også omsat i hjemmesider, der dækker henholdsvis det professionelle og det private kundesegment, ligesom vi har skabt websitet vandafledning.dk, hvor folkene bag Tagrendetrolden deler ud af deres viden på vandområdet.

Udover hjemmesider og konceptet med de to maskotter, har vi skabt salgsmaterialer i form af salgsark, foldere og andet, som Tagerendetrolden aktivt kan anvende i markedsføring og løbende kundekontakt.

EFFEKT

Tagrendetrolden er i hastig vækst, og en stor del af ordrebookingen og forespørgsler sker via webshoppen på hjemmesiderne. Det er en målsætning, at en betydelig del af salgsarbejdet skal ske via hjemmesiderne, og målet er tæt på at være opfyldt.

I det daglige arbejde er de to maskotter en vigtig støtte for firmaets folk; de er venlige, flittige og omhyggelige – noget, som troldene udstråler. What you see is what you get – sådan fungerer design, udtryk og praktisk handling sammen som en enhed hos Tagrendetrolden.

Syn for sagen – se mere på trold.dk


Jeppe August, Adm. Direktør, Tagrendetrolden

“I har i Tagrendetrolden (og co.) haft fornøjelsen af at samarbejde med Frontal Lab siden 2015 – og det gør vi stadig i dag i 2020, og vil gøre det fremadrettet sådan som samarbejdet har kørt, og stadig kører. 

Vi startede med at vi skulle bruge hjælp til en række ting herunder at få konceptudviklet og tegnet vores maskot Tagrendetrolden (og i 2020 Tagrendetroldinden), få etableret og markedsført vores identitet og brand, og til webdesign og opsætning af både website og webshop, design af produktblade samt opsætning og styring af online markedsføring. Vi havde fat i en række leverandører til at byde på opgaverne, og vi endte med at vælge Frontal Lab på baggrund af en samlet vurdering af kvalitet og pris.

Som kunde hos Frontal Lab mærkede vi hurtigt, at vi havde fået fat i en samarbejdspartner der rent faktisk engagerede sig i vores forretning, og som tog medansvar for processen så vi kunne opnå de ønskede resultater – hvilket vi har gjort. Vi er jo ikke web- og marketing eksperter her i Tagrendetrolden, så det at have en engageret sparringspartner, som rent faktisk bruger ressourcer på at lære vores forretning og vores værdisæt at kende, har været meget værdifuldt for os. Der er integritet og et ønske om at skabe resultater for kunderne hos Frontal Lab, og værdi og pris hænger rigtig godt sammen.

Jeg giver derfor Frontal Lab mine varmeste anbefalinger – og hvis du ønsker at høre mere om vores samarbejde er du velkommen til at kontakte mig.”