Skip to main content

Udlejerforeningen Aarhus

– Fra tanke til effekt

TANKE

WEBDESIGN & IDENTITET

Udlejerforeningen Aarhus er en service- og interesseorganisation for alle udlejere i Aarhus. Som medlem af foreningen får du gratis kurser om ejendomsmarkedet og relevante emner inden for branchen, faglig og juridisk rådgivning, nyhedsbreve og meget mere.

Udlejerforeningen Aarhus ønskede at optimere deres website som led i at modernisere den eksisterende hjemmeside og gøre det muligt for medlemmerne at se og tilmelde sig kurser online. Det primære fokus var at bibeholde så meget identitet fra den gamle hjemmeside, men i en mere moderne udgave med brugeroplevelsen i centrum.

HANDLING

OPTIMERING & UX

Frontal Lab har stået for optimering af det forhenværende webdesign med fokus på at forny og forenkle det gamle design, men stadig bibeholde identiteten. Vi har derfor skiftet CMS system til WordPress, men genbrugt indholdet fra det eksisterende website og blot videreført farver og identitet over i et nyt og mere moderne udtryk.

Derudover har vi gjort det nemt for foreningens medlemmer at tilmelde sig nye kurser både via web eller mobil med en helt ny begivenhedsfunktion på siden. Sidst men ikke mindst er det fysiske nyhedsbrev migreret over i en digital version, så medlemmerne og andre interesserede kan få de nyeste input fra boligmarkedet med på farten via mail.

EFFEKT

Udlejerforeningen Aarhus er lykkedes med at flytte den manuelle håndtering af kurser over i et digitalt system. 99% af medlemmerne booker nu kurser via hjemmesiden, som automatisk giver besked, når kurset er fyldt. Identiteten har fået et løft uden at ændre ved de oprindelige farver og stil, hvilket har givet foreningen et løft og styrket brandidentet udadtil.

En stor del af medlemmerne har takket ja til det digitale nyhedsbrev, og foreningen har derigennem haft mulighed for endnu mere dialog med sine medlemmer med stor succes.

Som led i at tiltrække nye medlemmer på kurserne, har Frontal Lab også udarbejdet kampagner via sociale medier, som har givet fyldte og endda udvidede deltagere på kurser, der normalt oplever lav tilslutning.

Udlejerforeningen aarhus webdesign website løsninger optimering frontal lab aarhus
Udlejerforeningen aarhus webdesign website løsninger optimering frontal lab aarhus